Twee jaar geleden had ik een pittige discussie met iemand die mij aanmoedigde om vooral voor mijn carrière te kiezen, weer te gaan studeren, optimaal te investeren in mijn positie op de arbeidsmarkt. Als mijn man zoveel van huis was en kon investeren in zichzelf, dan kon ik dat toch ook, waarom hij wel en ik niet? Die vraag werd me flink opgedrongen.
.
Ik raakte eerst een beetje geirriteerd en toen heel erg.
Nu, twee jaar later, ben ik zó blij dat diegene me zo irriteerde en prikte!
.
Ik realiseerde me namelijk dat ik dolgraag moeder en mama wil zijn! En voor mij betekent dat: veel tijd met en voor de kinderen en mijn gezin. Zorgen voor een warm en veilig nest, voor een stevige bodem van waaruit ze heerlijk de wereld in kunnen. Ik wil weten wat mijn kinderen bezighoudt, hoe ze in hun vel zitten, wat ze elke dag leren, waar ze om lachen, waar ze om huilen. Ik wil die spil van ons gezin zijn! Dolgraag!
.
Én ik wil werken, mijn kwaliteiten optimaal inzetten, op een manier waarmee ik er plezier van heb én mee van betekenis ben!
.
Ik realiseerde me dat ik het anders aan moest gaan pakken: niet blijven hangen in een baan die voelt als zwaar werk, werk waar je tegenaan hikt, werk wat energie vreet en weinig energie oplevert. Geen wonder dat ik liever thuis was: mijn baan paste gewoon echt niet meer bij mij!
.
Nu, twee jaar later, wil ik nog steeds dolgraag de spil van mijn gezin zijn. Én ik wil dolgraag werken! De vrouw in mij ook tot haar volste recht laten komen. Het is me gelukt om het te combineren! En dát voelt zó goed.
.
Wil je weten hoe ik jou hierbij kan helpen? Neem vrijblijvend contact op! En vraag mijn gratis e-book aan met mijn 14 tips om jouw droomleven te creëren!
www.puur-anne.nl/gratis-e-book

Ik voel me helemaal:
M E, M Y S E L F & M A M A!
Ik heb de juiste balans.
En dat gun ik jóu ook.
Liefs, Anne

#empowerment #mama #moederschap #combineren #vrouw #carriere #betekenis #kracht #plezier #e-book #droomleven #rust #balans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *