‘Me, Myself & Mama – Kickstart’

Hét interactieve online coachingsprogramma speciaal voor mama’s!

Speciaal voor drukke, zorgzame en (voorzichtig) ambitieuze moeders heb ik een online training ontwikkeld: de “Me, Myself & Mama – Kickstart”.

Wil jij op een leuke, positieve en inspirerende manier ontdekken wat er écht bij JOU past? Hoe jij de allerleukste vrouw, moeder, partner, vriendin, etc. kunt zijn? Hoe jouw droomleven er uit ziet én in kaart brengen hoe je daar kunt komen?

Doe dan mee!

Dit programma is speciaal afgestemd op jou als moeder, qua inhoud én opzet. Door 15 minuten per dag vrij te gaan maken voor jou, voor jouw persoonlijke ontwikkeling en focus, kun je in korte tijd écht heel veel bereiken!

Door het interactieve karakter heb je niet het gevoel dat je het alleen moet doen, krijg je een lekkere stok achter de deur om ook écht die 15 minuten per dag aan jouw kickstart te werken.

Lees HIER meer over het programma of meld je hieronder meteen aan!

Startdata 2019: 

5 mei 

KICKSTART – Meld je HIER aan

KICKSTART VIP* – Meld je HIER aan

 

3 juni 

KICKSTART – Meld je HIER aan

KICKSTART VIP* – Meld je HIER aan

 

*  VIP = met 3 maanden lang persoonlijke coaching van mij

Word (gratis) lid van de besloten Facebookgroep ‘Me, Myself & Mama’ en lees over mijn persoonlijke ervaringen met en tips voor het zo goed mogelijk combineren van moederschap en carrière, sociaal leven, groots dromen en persoonlijke ontwikkeling!

Klik HIER om lid te worden. Ik zie je daar!