Empower jou

Ik ben bezig met iets heel gaafs! Iets waar ik al mijn eieren in kwijt kan 🙂
.
Ik ben achter de schermen al maanden bezig met het opzetten van mijn eigen online academie. Een digitale leer- en inspiratieomgeving die ik speciaal voor drukke & zorgzame mama’s aan het inrichten ben! Met ontzettend veel waardevolle, kort en krachtige opdrachten om beter naar jezelf te luisteren, ruimte te maken voor jóu, te dromen en stappen te zetten! “Ja” te zeggen tegen dat wat jíj graag wilt!
.
Dit is zó mijn ding: het creëren, combineren en opbouwen van zo’n positief inspirerende training! Heerlijk!
.
In de meer dan 10 jaar dat ik als gedragswetenschapper in de jeugd/gehandicaptenzorg heb gewerkt zag ik 1 steeds terugkerende factor als het ging om goede, warme zorg. De beste zorg, zorg die leidde tot positieve ontwikkeling en groei van de ander, wordt geboden door mensen die zelf goed in hun vel zitten, hun kwaliteiten benutten, écht affiniteit hebben met dat wat ze doen!
.
En dit geldt net zo hard voor de zorg voor onze eigen kinderen en ons eigen gezin! Zorg dat jíj lekker in je vel zit, doet waar je écht goed in bent én blij van wordt en je kunt zóveel meer voor anderen betekenen!
.
#onlineleren #mama #moederschap #persoonlijkeontwikkeling #coaching #empowerment #dromen #stappenzetten #jazeggentegenjou #gezin #positiefopvoeden #zelfzorg #empowerjou #jijblij #gezinblij


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *