Romé deed afgelopen jaar mee aan de ‘Me, Myself & Mama Kickstart’.
Ze is een oud collega van mij en we hebben in de jaren dat we samenwerkten heel wat gedeeld over onze kids (onze jongsten zijn even oud) en hoe pittig het is om je carriere en het moederschap dat je altijd voor ogen had te combineren. En dan óók nog je relatie leuk, fijn, goed en spannend houden!
Ze was een van de eersten om meteen in te springen toen ik haar vertelde over mijn online programma.
Met haar heb ik veel gespard over het programma en waar ze mee worstelde. En juist die interactie bleek het meest waardevol voor haar!
“Anne, de vragen die je me stelt, díe zetten me nog dieper aan het denken!”
“En je adviezen, ze zijn zo fijn! Door alle hectiek kom ik er zelf gewoon niet op, maar het is zo waardevol dat jij van een afstandje met me meedenkt!”
Dit meedenken gebeurde op de app, steeds wist ze me even te vinden om te sparren. Dat hoorde ‘officieel’ niet bij het programma, maar bleek megawaardevol.
De ‘kickstart’ was een supergaaf programma met hele concrete opdrachten, maar… bleek toch heel moeilijk vol te houden voor drukke, ambitieuze mama’s die al zoveel willen!
Ze begonnen vol goede moed, maar haakten ergens door de dagelijkse sleur toch af.
 
En dit vond ik zó jammer! Zóveel mama’s met ontzettend veel potentie, én een goede intentie… maar het frustreerde me dat ik ze niet écht kon helpen!
En toen trof ik een geweldige businesscoach (@kirsten boersma), die me zonder al te veel moeite overtuigde om mijn bedrijf dáár op te richten: op het écht helpen! Om écht ál mijn kennis, kunde en ervaring in te zetten en niet alleen ‘een beetje’, zoals dat inderdaad bij de kickstart het geval was: het was superwaardevol, maar ik realiseerde met dat ik nog zoooo veel meer te bieden heb!
En dat doe ik nu met ‘Me, Myself & Mama to the MAX’.
Zodat ik echt ál mijn talenten in kan zetten om JOU te helpen ?
 
En ik deel natuurlijk gewoon lekker door op mijn social media en in mijn Community: heerlijk!
Liefs,  Anne
 
#memyselfmama #empowerjou #onlinecoachen #talentgericht #werken #leven #delen #moederschap #carriere #relatie #combineren #echthelpen #allesgeven #memyselfmamatothemax
Categorieën: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *