Vraag HIER mijn gratis E-book aan!

Herken je dat? 

Als moeder ben je de spil van jullie gezin. Jij bent degene die – naast je baan en alle andere verantwoordelijkheden – de boel thuis draaiende houdt.

Hoeveel en hoe graag je partner (en/of je -schoon-moeder) ook mee helpt, als mama voel je een enorme verantwoordelijkheid voor het wel en wee in je gezin.

En dat vind je helemaal niet erg! Integendeel: je houdt van je rol als moeder, je zou je kinderen en gezin voor geen goud willen missen.

En dan, even tussendoor, heb je eindelijk even tijd voor jezelf, je hebt het zo nodig om even op te laden. Je ploft neer en wilt even helemaal NIKS doen.

Helaas… in je hoofd is het helemaal niet rustig!

Je blijft maar malen over je to do – lijstje, je afspraken van morgen, de indruk die je net bij de juf van je zoon achterliet,  het eten wat je nog moet koken, dat ene appje van die vriendin, de afspraak bij de kapper, de was die nog uit de machine moet, het verjaardagscadeautje voor dat kinderfeestje wat je nog moet kopen, de hond die nog uitgelaten moet worden, dat boek wat je écht nog wilt lezen en wanneer had je ook al weer voor het laatst seks? Daar moet je ook gauw weer eens achteraan!

Je voelt je schuldig dat je zit, met zoveel te doen. Je springt op en gaat weer aan de slag. Zo maak je jezelf tenminste nuttig!

Aan het einde van de dag is je batterij leeg. Je hebt van alles gedaan, maar eigenlijk niet dát wat je echt graag wilde doen.

Laat maar voor vandaag, je wilt even niks anders meer dan netflixen of facebooken. 

Met veel moeite laad je je batterij ’s nachts op.

Als het tenminste geen gebroken nacht wordt….

Herkenbaar? 

Het kan ook anders!

Zou het niet fijn zijn om een manier van leven te creëren waarbij je door de dag heen zorgt dat je goed opgeladen blijft? En zelfs een paar reservebatterijen achter de hand hebt?

Met 15 minuten zeer goed benutte ‘MAMA ME-TIME’ per dag gaat je dat zeker lukken!

En het gaat je zelfs nog veel meer opleveren…

Allereerst, drie dingen die je goed mag onthouden:

  1. ME-time is geen luxe, maar noodzaak.
  2. ME-time hoef je niet te verdienen.
  3. ME-time hoeft niet veel tijd te kosten.

Wat is ME-time dan wel?

ME-time is tijd voor jezelf om na te gaan hoe het met je gaat. ME-time is een basisbehoefte voor een fijn leven!

Tijd om even heel bewust stil te staan bij hoe het met JOU gaat:  doe je nog de goede dingen? Ben je nog in balans? Weet je nog waar je van gaat stralen, waar je van oplaadt, welke mensen je energie geven?

Waarom een E-book over ME-time speciaal voor moeders? 

Als zorgzame én ambitieuze moeder weet ik als geen ander hoe lastig het is om de juiste balans te vinden. Welke obstakels je tegenkomt. Met welke dilemma’s je worstelt en de twijfels die je hebt. Je vraagt je continue af of je wel de juiste keuzes maakt. 

Je wilt alles zo graag goed doen. Het liefst iedereen tevreden en gelukkig houden.

Je carrière niet laten versloffen, je huishouden op orde hebben, je sociale contacten bijhouden, aantrekkelijk blijven voor je man, gezond en verantwoord eten, jezelf blijven ontwikkelen, je familie te vriend houden en je wilt natuurlijk de allerliefste en fijnste moeder zijn die je kinderen zich maar kunnen wensen! 

Maar HOE doe je dat?

Juist door eerst goed voor jezelf te zorgen, ervoor te zorgen dat jíj lekker in je vel zit, dat jij dingen doet die écht bij jóu passen. Alleen dán kun je al dat andere voor al die anderen betekenen. 

Maak allereerst tijd en ruimte voor JOU!

Ik vertel je graag hoe ik dat doe en mijn klanten help hoe dat te doen. 

Mijn unieke methodes (“Empower JOU”, “Me, Myself & Mama”, “Happy Family”) heb ik enerzijds gebaseerd op de wetenschappelijk bewezen geluksstrategieën uit de positieve psychologie. De positieve psychologie gaat uit van de krachten van de mens, bouwt voort op wat er al goed gaat en helpt jou je veerkracht vergroten zodat je beter om kunt gaan met de dingen die op je pad komen. Anderzijds heb ik al mijn eigen ervaringen als -werkende – moeder er in meegenomen en sluit ik aan op de prachtige universele wetten van aantrekkingskracht.

In mijn gratis E-book geef ik je 17 tips die je op een positieve manier laten zien hoe je direct meer invloed kunt uitoefenen op jouw eigen geluk. Je hebt namelijk veel meer invloed dan je denkt!

Veel plezier met lezen! en dromen🙂

Vraag HIER mijn gratis E-book aan!