Zo begin ik altijd mijn dag. Lekker op tijd. Schrijvend met koffie.

Heerlijk! Vooral als het de kinderen lukt om nog even door te slapen en ik echt even de tijd hélemaal voor mezelf heb. Me-time. Tijd voor MIJ. Tijd om na te gaan hoe het met me is. Waar ik wakker van lag, waar ik trots op ben en waar ik dankbaar voor ben.

Yep, dit doe ik élke dag. Voordat ik ga slapen schrijf en teken ik mn hoofd tot rust. En in de ochtend doe ik het zelfde én formuleer ik ook mijn intentie voor die dag: wat voor een dag wil ik er van maken? En wat wil ik zéker doen? Wat gaat verschil maken, hoe en waar kan ik vandaag van betekenis zijn?

Ik vind het soms zelf ook nog wel eens overdreven klinken, ‘van betekenis zijn’, en toch is dit voor mij zó belangrijk! Ik loop namelijk helemaal leeg qua energie op werk of contacten waar ik geen klik of affiniteit mee heb… De ruimte die ik daar het afgelopen jaar mee gemaakt heb (door de dingen en mensen te schrappen die energie vréten), die heeft me al zó veel moois opgeleverd!

Want zo werkt het nou eenmaal: jouw tijd en ruimte kun je maar 1x vullen en gebruiken. En elke keer als jij het vult – of laat vullen – met iets wat je eigenlijk niet zo fijn vindt, dan ontneem je jezelf de kans en mogelijkheid om iets te doen wat wél echt bij JOU past!

Empower JOU en maak ruimte voor dat wat écht bij JOU past!

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *