~ Me, Myself & Mama ~

Als jij leeft als ‘Me, Myself & Mama’ dan zorg jij dat jouw belangrijkste drie rollen, die van jou als Vrouw, ‘Vrouw van’ en Mama alledrie evenveel liefde en aandacht krijgen. Dit is namelijk de fundering van joúw leven.

~ Me ~

Je voelt je helemaal happy bij hoe jij in het leven staat als vrouw. In je werk en in de maatschappij. Jij houdt van JOU en van wat je doet. Jij zet je natuurlijke talenten in om de wereld mooier te maken. Je houdt je niet langer klein: jij maakt verschil! Vanuit innerlijke rust weet jij wat je te doen hebt, wat je missie en je perspectief is. Je omarmt je natuurlijke, intuïtieve talenten, je vertrouwt op je gevoel en van daaruit handel je doelbewust. Je zorgt goed voor jezelf en je talenten!

~ Myself ~

Je bent jezelf. En van daaruit voel je fijn en gezien in je relatie. Jij zet jouw natuurlijke talenten in om jullie relatie te verdiepen en je weet hoe jullie onenigheden op een constructieve manier aanpakken. Vanuit jouw natuurlijke talenten weet jij hoe jullie samen kunnen groeien. Je ziet dat je partner, je relatie, een spiegel is voor hoe het met joú gaat en je doet daar -dankbaar – je voordeel mee. Jullie gunnen elkaar het allerbeste, maken gezamenlijke toekomstplannen en benutten elkaars kwaliteiten op zoveel mogelijk gebieden. Je bent niet alleen ‘papa en mama’, maar ook ‘man en vrouw’. Je investeert in jou, in hem en in jullie relatie!

~ Mama ~

Jij bent er volop voor je kinderen, niet per se in tijd, wel in onvoorwaardelijke positieve aandacht en liefde. Je geniet van de raakvlakken en verschillen in jullie gezin. Je biedt je kinderen álle liefde, warmte, aandacht én duidelijkheid die ze nodig hebben. Jij zet je natuurlijke talenten in om jullie kinderen op te voeden zoals dat goed voelt voor JOU, je kinderen én je partner. Doordat jij als Vrouw, ‘Vrouw van’ en Mama zo dicht bij jezelf staat combineer jij moeiteloos de zaken die écht belangrijk zijn voor jou en je gezin. Je weet en ziet dat je kinderen, je partner en je thuis een spiegel zijn van hoe het met jóu gaat. Jij geeft het goede voorbeeld door altijd eerst ‘bij jezelf naar binnen’ te kijken als er iets speelt. Je leeft jouw waarden en normen die je in jullie opvoeding mee wilt geven en je zorgt met alle liefde van de wereld voor dat áltijd warme en veilige nest!

 

~ Me, Myself & Mama ~

❤ Jij hebt volop aandacht voor je rol als Vrouw, ‘Vrouw van’ en Mama.

❤ Je verdeelt je aandacht gelijkwaardig en liefdevol en hebt een zuivere focus op deze fundering. Vanuit deze stevige basis ben jij helemaal jezelf!

❤ Jij hebt een glashelder beeld van jouw natuurlijk talenten en zet deze op zoveel mogelijk plekken in.

❤ Jij luistert naar je hart, voelt met je buik en plant vervolgens de juiste stappen met je hoofd.

❤ Je baseert jouw keuzes op wat goed is voor JOU, je carrière, je relatie én je gezin.

?❤Jij maakt de wereld mooier! ❤?

Empower de VROUW in JOU en word óók Me, Myself & Mama!

Klik hier om lid te worden van mijn Me, Myself & Mama – Community op Facebook en volg mijn posts, video’s en polls over talentgericht leven als Vrouw, ‘Vrouw van’ en Mama.

Of vraag het Gratis E-book over mijn Me, Myself & Mama – methode aan en word verder geïnspireerd via de mail!

Liefs, Anne