~ Me, Myself & Mama ~

~ Me ~

Talentgericht leven als vrouw. Je helemaal happy voelen bij hoe jij in het leven staat als vrouw. In je werk en in de maatschappij. Jij houdt van JOU en van wat je doet. Je houdt je niet langer onnodig klein: jij maakt verschil!

~ Myself ~

Talentgericht leven als ‘vrouw van’. Je voelt je gezien in je relatie. Je voelt je vrij om ook joúw dromen uit te spreken. Jullie gunnen elkaar het allerbeste, maken gezamenlijke toekomstplannen, benutten elkaars kwaliteiten en willen niks liever dan de ander gelukkig zien.

~ Mama ~

Talentgericht leven als mama. Jij bent er volop voor je kinderen. Je geniet van de raakvlakken en verschillen in jullie gezin. Je biedt je kinderen álle liefde, warmte, aandacht én duidelijkheid die ze nodig hebben.  Jij voedt jullie kinderen op zoals dat goed voelt voor JOU.

~ Me, Myself & Mama ~

❤ Jij hebt volop aandacht voor je rol als vrouw, ‘vrouw van’ en mama.

❤ Je verdeelt je aandacht gelijkwaardig en hebt een zuivere focus op deze fundering. Vanuit deze stevige basis ben jij helemaal jezelf!

❤ Jij luistert naar je hart, voelt met je buik en plant vervolgens de juiste stappen met je hoofd.

❤ Jij kent de unieke combinaties van jouw talenten en zet deze op zoveel mogelijk plekken in.

❤ Je baseert jouw keuzes op wat goed is voor JOU, je carrière, je relatie én je gezin.

🌟❤Jij maakt de wereld mooier! ❤🌟

Empower de VROUW in JOU en word óók Me, Myself & Mama!

Klik hier om lid te worden van mijn Me, Myself & Mama – Community op Facebook en volg mijn posts, video’s en polls over talentgericht leven als Vrouw, ‘Vrouw van’ en Mama.

Of vraag het Gratis E-book over mijn Me, Myself & Mama – methode aan en word verder geïnspireerd via de mail!

Liefs, Anne