Ik ben Anne, 37 alweer, mama van twee prachtige jongens & getrouwd met mijn ‘Israelische backpacker’.
Ik heb Pedagogische Wetenschappen gestudeerd en combineer die ‘hoofd – kwaliteiten’ die ik in 10 jaar tijd als gedragswetenschapper heb ontwikkeld sinds een aantal jaren met ‘hart & buik – kwaliteiten’ (Holding space, Reiki) en heb dat samengebracht in mijn eigen bedrijf: “Puur Anne”. Puur Anne, omdat ik door mijn beste combinatie van talenten nu écht PUUR vanuit MIJ kan werken. 
Ik geloof in talentgericht leven. In het ontdekken van je natuurlijke talenten (die dingen die jij helemaal zonder moeite, met veel plezier doet én in kunt zetten om er mee van betekenis te zijn voor anderen) en die op zoveel mogelijk plekken gaan inzetten!

Mijn eigen natuurlijke talenten, die ik graag overal en zoveel mogelijk inzet en combineer, zijn: 

– Afstemmen
– Luisteren 
– Het grote plaatje zien
– Tot de kern komen  
– Schrijven 
– Fotograferen 
– Tekenen 
– Empoweren 
– Helen 
– Talenten bij anderen zien 
– Zien en ont-dekken van mooie dingen 
– Vertalen van theorie naar praktijk 
– Combineren 

En ik gun iedereen zo haar rijtje! 
Het geeft je zoveel houvast in het maken van je keuzes, in het weten of je ergens ‘ja’ of ‘nee’ op moet zeggen.
Dus ik heb hier mijn werk van gemaakt! 
En daar deel ik heel graag over. Op social media bijvoorbeeld, waarbij ik dus een heel aantal van mijn talenten tegelijk inzet! Heerlijk vind ik dat!

(Volg jij me al op Facebook en op Instagram?) 

Ik help graag in het ontdekken van deze prachtige rijtjes, en ook in het zichtbaar maken van jezelf en je talenten, er vol vanuit durven dromen, je niet langer verstoppen, maar laten zien wat je in huis hebt! 

En dat doe ik het liefste bij mama’s. Waarom?
Omdat ik wéét dat het zo’n enorme WIN/WIN is als moeders meer talentgericht gaan leven, ze geven dan zo’n prachtig voorbeeld door aan hun kinderen!

En ik weet ook dat het juist voor moeders zo lastig kan zijn om hier tijd en ruimte voor te maken, door alle hectiek van de dag. En juist daarin wil ik helpen veranderen: dat we óók onszelf op 1 gaan zetten. Gewoon, hup, bij je gezin op dat erepodium gaan staan: allemaal op 1!

Dus ik help bewuste, (voorzichtig) ambitieuze moeders om talentgericht te leven als (werkende) Vrouw, ‘Vrouw van’ en Mama –> Omarm en empower jouw Me, Myself & Mama! 
Door je hart, hoofd en buik optimaal te laten samenwerken creeer jij, vanuit je natuurlijke talenten, jouw beste leven! Vol balans, uitdaging en innerlijke rust. 

Als je hier meer over wilt lezen: ik vertel je er alles over in mijn laatste E-book ‘Me, Myself & Mama to the MAX’.
Je kunt ‘m >> HIER >> downloaden.  
Hierin vertel ik ook over mijn coachingsaanbod, waar ik werkelijk ál míjn talenten samenbreng ❤

Daarnaast heb ik een besloten groep opgericht op Facebook: de ‘Me, Myself & Mama – Community’ waar al meer dan 220 moeders (dagelijks) mijn berichten lezen, filmpjes bekijken en reageren op mijn polls en vragen (waarvan ik de antwoorden weer gebruik als inspiratie voor volgende posts en mails). 
De een reageert een paar keer per week, de ander nooit maar leest wel dagelijks mee: álles is goed! Dus ben je mama en wil je meer talentgericht leven? Je bent welkom ❤

Heb je geen facebook, wel Instagram? Dan kun je me >> HIER >> volgen! 
Ik ga me binnenkort eens verdiepen in de stories, als je goede tips hebt: graag! ook goede #hashtags die ik zou kunnen gebruiken, waarmee ik “jullie” bereik: laat het me weten, superfijn!

Want het is mijn missie om heel veel mama’s te bereiken en te helpen in het omarmen en empoweren van hun eigen ‘Me, Myself  & Mama’! 

Ik heb ook nog een superleuk jaarabonnement gemaakt over (meer) talentgericht opvoeden (kijk hier voor een voorbeeld) én ik bied 1 op 1 online “ontdeksessies” aan.
Onder het tabblad HOME lees je hier meer over. 
Dan kom je ook nog eens van alles over míj en het ontstaan van mijn bedrijf te weten! Je kunt er al mijn blogs teruglezen én er staan testimonials op van mensen waar ik mee heb gewerkt. 

Nou, poehpoeh, wat een verhaal ‘over MIJ’. Waar ik het een paar jaar geleden nog spannend vond om mijn talenten te benoemen (“hoezo ben ik daar ‘goed’ in, dat is toch gewoon mijn werk / waarom zou ik vertellen waar ik goed in ben, hartstikke arrogant toch?”)  weet ik inmiddels wel beter.

Het leven wordt er zóveel leuker en fijner van als je heel goed weet wat je talenten, dromen en wensen zijn! En door me te focussen op mijn talenten, help ik er anderen juist veeeeel meer mee, dus helemaal niet arrogant: ik doe mensen juist te kort als ik mijn talenten níet zou inzetten!

Kun jij jezelf en je talenten ook al zo bekijken? 
Ik blijf je er graag over inspireren. 
Schrijf je HIER in als je mijn nieuwsbrieven, blogs en inspiratie op de mail wilt ontvangen. 

Liefs, Anne