Ken jij die tweestrijd?

Die tweestrijd van enerzijds jezelf willen ontwikkelen en anderzijds je gezin op 1 willen zetten? En daarbij ook je man niet uit het oog willen verliezen?

Maar dat als jij je ambities uitspreekt, je ambities om jezelf te ontwikkelen, te ontdekken wat er nog meer is in het leven, dat je dan reacties krijgt als:

“Dat komt wel weer als de kinderen groter / naar school / uit huis zijn”

“Dat moet je niet doen in de tropenjaren, die zijn al zwaar genoeg”

“Ach, nu je eenmaal moeder bent is dat toch niet meer nodig?”

“Je man verdient toch genoeg?”

Of je durft ze niet eens uit te spreken uit angst voor dit soort reacties.

En anderzijds wil je ook helemaal niet dat dat je gezin en je relatie lijden onder jouw ambities!

Tweestrijd dus.

En zolang je ‘m blijft zien als tweestrijd zal het een tweestrijd blijven.

Weet je, jíj weet wat je voelt. En als jij bijna gek wordt van een tekort aan voldoening en je snakt naar betekenisvolle uitdaging, aan het jezelf écht leren kennen, dan doe je ook je gezin er geen goed mee om hier níet naar te luisteren.

Dus hoe kun je die tweestrijd aanpakken?

Simpel, door te stoppen het als tweestrijd te zien.

Jij kunt en mag én jezelf ontwikkelen én je gezin op 1 zetten.

Dit hoeft elkaar niet te bijten. Juist niet.

Er ís ruimte voor die allerbeste (werkende) vrouw in jou.

Voor die aantrekkelijke en meest liefdevolle ‘vrouw van’ in JOU.

En voor die liefdevolle en allerfijnste mama in jou.

Ze zijn er alle drie. Ze zitten in jou. En ze staan te springen om gezien en gehoord te worden.  

Je hoeft er ‘alleen’ maar aandacht voor te maken. Er jouw volle focus op te zetten.

En dat is waar ik jou mee help met ‘Me, Myself & Mama to the MAX’.

Om ruimte te maken, je te helpen ontdoen van energievreters, het aanpakken van dat wat je nog tegenhoudt, te ontdekken wat jouw energie wél voedt.

Ik help je om jouw unieke combinatie van talenten bloot te leggen waardoor jij weet hoe je talentgericht kunt leven.

Hoe je keuzes maakt die écht bij JOU passen. Bij JOU én je gezin.

Dus als jij nu:

–          … het gevoel hebt dat je niet weet welke kant je op moet, als je keuzestress hebt (andere baan zoeken? Voor jezelf beginnen? Opleiding volgen?),

–          … steeds ‘JA’ roept tegen nieuwe taken en ‘kansen’ zonder dat je weet of ze wel écht bij je passen (en daardoor nog meer energie verspilt),

–          … voelt dat je niet happy bent met je leven nu ook al heb je ogenschijnlijk alles goed voor elkaar (je voelt je gewoon niet gelukkig, er moét meer in zitten…),

–          … gek bent op je partner, maar bang bent dat je elkaar uit het oog aan het verliezen bent (jullie zijn vooral nog ‘papa en mama’)

–          … regelmatig het gevoel hebt dat je er niet helemaal voor je kinderen kunt zijn (je wilt wel, maar je hebt de rust niet, je hoofd draait en draaft maar door)

–          … weet dat je lang niet al je talenten benut, dat er meer in je zit dan je nu laat zien (maar waar begín je? En zit daar wel iemand op te wachten?)

Herken je je in zeker 3 punten?

Dan kon het wel eens hoog tijd zijn om die Vrouw, ‘Vrouw van’ en Mama in jou te gaan empoweren!

Hoe? Door je te gaan focussen op het leggen van een stevige fundering.

Met de focus op de 3 x  3 cirkels van:  

–          Kracht, Plezier & Betekenis

–          Me, Myself & Mama

–          Hart, Hoofd en Buik

Met die focus en de volgende 6 stappen kun je die stevige fundering leggen voor jouw beste leven als Vrouw, ‘Vrouw van’ en Mama:

// Stap 1: Een glashelder inzicht in jouw natuurlijke talenten. Weten waar ze uit opgebouwd zijn en hoe je ze optimaal kunt combineren zodat je ze op alle levensgebieden in kunt zetten.

// Stap 2: Een blauwdruk van wie jij wilt zijn als ‘Me, Myself & Mama’, hier kun je áltijd op terugvallen, alle keuzes die je hebt te maken kun jij langs jouw blauwdruk leggen: hoe draagt het bij aan meer ‘Me, Myself & Mama’?

// Stap 3: Een goede balans in mannelijke en vrouwelijke energie. Je hebt aandacht voor alle ‘tegengestelde’ aspecten in jou (licht/donker, man/vrouw, actie/bezinning, verstand/gevoel) en weet hoe je ze herkent en afwisselt.

// Stap 4: Een grote opschoonactie! Je pakt je energievreters aan en maakt ruimte voor je energiegevers. Je maakt letterlijk (agenda) en figuurlijk (helen van oude pijn) ruimte voor jouw beste leven.

// Stap 5: Vergroten van jouw veerkracht en (zelf)vertrouwen. Door je te focussen op jouw sterke kanten en goede (helpende) copingmechanismen weet je hoe jij het beste omgaat met tegenslag en onverwachte gebeurtenissen: jij weet wat werkt voor jou en waaróm dit goed is voor jou.

// Stap 6: Een ideale samenwerking creëren tussen hoofd, hart & buik:

–          Dromen vanuit je hart: het creëren van een prachtig perspectief door te luisteren naar je hartsverlangen.

–          Plannen met je hoofd: je hoofd de juiste opdrachten geven om de juiste stappen te zetten. Helpende gedachten creëren die jouw verlangens ondersteunen (ipv saboteren!)

–          Voelen en (bij)sturen vanuit je buik: weten welke keuzes en stappen de juiste zijn.

Deze 6 stappen zitten in mijn ‘Me, Myself & Mama to the MAX – programma’ en zijn alles wat je nodig hebt om jouw beste leven vorm te geven én te gaan leven! Start – 16 september a.s. 

Stuur me een mailtje op info@puur-anne.nl als je meer informatie wilt, dan neem ik contact met je op en bekijken we samen of mijn aanbod voor jou nu de beste oplossing is.  

Liefs,  Anne

Categorieën: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *