Wat doen water en wind wonderen!

Ja, in Nederland ook, al heb ik persoonlijk die combi toch liever met 27 graden 

Vanmorgen nam ik voor mijn online coachingsprogramma een filmpje op over beperkende en helpende gedachten om de les over dit thema ook wat extra kracht bij te zetten. De deelnemers krijgen gedurende 30 dagen 10 lessen: 10 thema’s met elk opdrachten voor 3 dagen. Zo vul ik de theorie en de werkbladen met opdrachten deze ‘Me, Myself & Mama – Kickstart’ aan met filmpjes.

En dit is een van de belangrijkste tools om goede keuzes voor jezelf te maken!

We kennen ze allemaal, die stemmetjes in ons hoofd. De ene keer beperkend, van “Dat kan ik nooit” tot “Wat zullen ze wel niet denken?” De andere keer wat helpender, van “Ik probeer het gewoon, wat kan me gebeuren?” tot “En nu doe ik wat ík wil en ik ga er van genieten ook!”

De kracht van onze gedachten is zó sterk. We hebben zoveel invloed op ons eigen leven, op onze eigen gemoedstoestand: ik denk dat we dit nog vaak onderschatten.

Ik moet mezelf af en toe ook nog flink toespreken, het helpt echt om jezelf zo nu en dan een schop onder je kont te geven ;): ‘En nu is het genoeg geweest! Wat gaat je wél helpen?’

Dus ik besloot mijn oude twijfels (weer) heerlijk los te laten. Ze (weer) te vervangen met liefdevol vertrouwen in mezelf. En hoe lukt dat beter dan met een ferme, liefdevolle toespraak van jezelf, je hoofd in de wind én een frisse, opschonende duik in de oceaan?

Als je geen oceaan bij de hand hebt: wat helpt jou om je hoofd écht leeg te maken van beperkende stemmetjes?

Empower JOU ?
Maak jezelf sterker door het aanpakken van je gedachten!

Liefs, Anne


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *