ZEG ‘JA’ TEGEN JE DROOM!
Wauw, deze week had ik twee jonge moeders (als in: moeders met jonge kinderen) aan mijn keukentafel. Moeders met grootste dromen! Plannen om samen een bedrijf op te starten. Om deze droom zo groot én realistisch mogelijk te maken hadden ze een 1 op 2 sessie bij mij gepland. Zij hebben groots en enthousiast verteld en gebrainstormd, ik heb doorgevraagd, gekaderd en helpen scherp stellen. Om zo tot een heel concreet tweejarenplan te komen! Er hingen grote vellen papier op de muur en ik tekende en schreef de hele middag met ze mee. Uiteindelijk gingen zij met een big smile naar huis en heb ik álle aantekeningen uitgewerkt tot 1 groot, duidelijk plan! Die smile gaat nog veel groter zijn als ze de tekening straks zien: hun droom is een écht plan geworden! Yes!

#moedersinhunkracht #empowerment #liefde #doenwatbijjoupast #energie #dromen #vandroomnaarplan #focus #go


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *